Hoppa till innehåll

Stora sexboken

Omslag Stora sexbokenStora sexboken för tjejer som har sex med tjejer är min debutbok. Det är en inspirerande handbok i sex och är den första boken i Norden om sex som vänder sig till kvinnor som har sex med kvinnor.

Stora sexboken kom ut linneinbunden på Normal förlag sommaren 2007 och på förlaget Charlie by Kabusa 2010 med mjuk pärm. Jag har skrivit den tillsammans med Helene Delilah.

Stora sexboken finns att köpa t.ex. på Adlibris och Bokus.

Helene Delilah och Malinda Flodman

Helene Delilah och Malinda Flodman

5 kommentarer leave one →
 1. 19 januari 2011 10:25

  En bra bok som publicerats. Ger användbara råd och tänkvärda tankar. Och stimulerar mig i mitt egna skrivande. Men – boken kan ju användas av oss män som uppskattar kvinnligt sällskap och närhet. Påpeka gärna detta, Malinda, när du har föreläsning nästa gång. Fler män borde se möjligheten i kvinnan som partner – annars riskerar vi att ”alla” kvinnor tröttnar på sex med män. Och hur vore det?? Förfärligt. För man är trots allt lite egoist.
  Själv skriver jag på en text som syftar till att väcka mäns möjligheter att se partnerskap, istället för singelskap (och ensamhet), som en alternativ livsstil. Min text kommer att heta ”Varför vara ensam när hela världen är full av villiga kvinnor” (”Den ultimata sökmotorn”). Boken – om den någonsin blir publicerad – ska fyllas av idéer och tips och råd – och naturligtvis verkliga episoder – som visar på denna annorlunda livsstil, givande partnerskap med givande från båda håll som förutsättning.

  Tack för en bra bok – givande idéer – och en lyckad summering av allt som är kvinnlighet och vi män ännu inte hunnit upptäcka och bejaka…

  Hälsningar
  Bengt Malmsten
  poet/författare (och arbetsförmedlare)

 2. 19 januari 2011 16:58

  Hej Bengt!

  Kul att du gillar Stora sexboken för tjejer som har sex med tjejer! Självklart kan även män som är intresserade av kvinnor ha glädje av den, jag vet att många har läst och uppskattat den och det brukar jag också påpeka. Alla intresserade, män, kvinnnor och andra, är självklart varmt välkomna att läsa boken.

  Dock tror jag inte att de flesta kvinnor som har sex med kvinnor har det för att de tröttnat på män utan snarare för att de faktiskt tänder på kvinnor.

  Tack igen och lycka till med din bok!

  /Malinda

 3. Frost permalink
  06 februari 2013 20:27

  Jag upptäckte boken för en månad sen, och jag vill bara säga att den är helt fantastiskt! Både i innehåll och upplägg. Jag ska köpa ett gäng och dels behålla en själv och sedan ge bort i present.

  Tack för en fantastisk bok!

 4. Malinda permalink*
  06 februari 2013 23:42

  Tack Frost! Jag ska hälsa Helene Delilah också :-)

  /Malinda

Trackbacks

 1. Queera boktips « Det skrivna ordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: