Skip to content

Sexleksakssnobberi

23 februari 2013

Jag brukar ofta beskriva mig själv som sexleksakssnobb. Jag tycker att snygga och väldesignade sexleksaker av bra material och god kvalitet är värda att lägga pengar på. Men alla kanske inte har så mycket pengar, eller tycker att det är onödigt att köpa dyra saker innan man har testat eller vet riktigt vilka sorters sexleksaker man gillar bäst.

En av världens dyraste sexleksaker i vitguld och med löstagbar diamantring. Kanske lite överdrivet även för en sexleksakssnobb.

En av världens dyraste sexleksaker, en dildo i vitguld och med löstagbar diamantring. Kanske lite överdrivet även för en sexleksakssnobb.

Då tycker jag att det går utmärkt att köpa riktigt billiga sexleksaker. Visst, de kanske inte håller så länge och vissa billiga material som ”jelly” kan lukta starkt men då kan man enkelt trä en kondom över och så är problemet löst. Billiga grejer är utmärkta eftersom man kan chansa eller köpa fler om man är osäker på vilken storlek man vill ha eller vilken typ av modell. Dessutom behöver man inte vara så rädd om dem och om de går sönder är det inte hela världen. #blogg100

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: