Skip to content

Bdsm-skolan del 5: rep

04 februari 2013
Rep kan användas till så mycket...

Rep kan användas till så mycket…

Bondage innebär att fysiskt begränsa rörlighet eller sinnesintryck inom bdsm. Det kan man givetvis göra på många olika sätt. Om man vill göra det med rep men aldrig var med i scouterna som barn och aldrig lärt sig knopar och sånt så är det inte försent. Två män i San Francisco som kallade sig Two knotty boys (ordlek med two naughty boys) höll workshoppar och skrev böcker om repbondage från 2000 till 2012 och dessutom producerade den en massa fantastiskt pedagogiska filmklipp med instruktioner för att göra allt från väldigt enkla knutar och bindningar till väldigt avancerade saker.

Varför inte börja med att lära sig göra ett par enkla rep-handbojor? Eller knyta fast händerna på ett lite mer avancerat och snyggare sätt?

Här hittar ni alla filmklippen samlade.

På Two knotty boys hemsida finns över hundra filmklipp. Om du skaffar några rep i olika längder och tjocklekar och övar samtidigt som du tittar på filmerna kommer du att lära dig fortare än du tror. Filmerna är tydliga och om du inte hänger med kan du alltid pausa eller se om dem. I butiker som säljer utrustning till båtar, i vissa järnaffärer, på Claes Ohlson och liknande ställen finns ofta rep på rulle som man kan köpa i önskad längd.

#blogg100

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: