Skip to content

Män som ser ut som flator

20 november 2008

Otaliga är vi som fått frågan varför en del flator vill se ut som män. Jag tycker att frågan är något underlig. Kan inte alla få se ut så som de vill och trivs? Och varför tror folk att det är flator som försöker se ut som män och inte tvärt om?

Inspirerat av Men who look like old lesbians kommer här tio svenska kända män som ser ut som flator.

Horace Engdahl, Svenska akademins ständige sekreterare. Hade kunnat vara socionom, bott med flickvän och fyra katter i en trea i Örebro och varit aktiv i F!.

Björn Gustafsson, komiker. Hade kunnat vara distriktsordförande i RFSL Ungdom och tränat lillasyrrans F12-lag i handboll.

Peter Jihde, programledare. Om han bara rakat sig dagen då bilden togs hade han kunnat vara nyinseminerad och på väg till ultraljudsundersökning på Mama Mia med frun.

David och Johan

Johan Glans och David Batra, komiker. Hade kunnat vara nyss utkomna från en dragkingworkshop på Umeå Pride och i vanliga fall läst B-kursen i genusvetenskap.

Salem Al Fakir, musiker. Hade kunnat suttit hela gymnasiet ensam i sitt tonårsrum och lyssnat på gayradion och skrivit kärleksdikter till snyggaste tjejen i klassen men numera bloggat anonymt om alla tjejer han träffat på Qruiser.

Tomas von Brömssen, skådespelare. Hade kunnat vara vice ordförande i Golden Ladies och haft lägst handikapp av alla damer i golfklubben.

Fredrik Wikingsson, programledare. Hade kunnat vara föreståndare för dagiset Nyckelpigan och längtat efter att segla Gotland runt med flickvännen, bästa väninnan och hunden.

Zlatan Ibrahimovic, fotbollsspelare. Hade kunnat vara en riktig veteran i damallsvenskan och nyligen ha närståendeadopterat frugans två barn från ett tidigare äktenskap.

Per Schlingmann, partisekreterare i Moderaterna. Hade kunnat vara delägare i advokatbyrå men inte vågat berätta för kollegorna att han är flata (fastän alla förstått för länge sedan) och på fritiden spelat innebandy med Stockholm Snipers.

Undrar om någon av ovanstående herrar någonsin fått frågan varför de vill se ut som flator.

Kommer du på fler kända svenska män som ser ut som flator? Tipsa mig.

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 21 november 2008 17:19

    Roligt!!!

  2. 22 december 2008 21:14

    Ja, det var ju rätt roligt och mitt i prick, för vissa…känner mig inte fullt så stereotyp…*ler*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: